Nejnovější recenze ze sekce Kotle
- Problém se závitem pro příruby, musel jsem očkem protočit
- Pro opožděné dodáni není kotel nainstalován
- Chybí návod připojení chladící smyčky a dvou horních bočních otvorů.
Zatím ještě není namontovaný.
Oproti kotlu H 418 je kapánek větší, ale to je asi přechodem na eko 4, který musí splňovat. Jinak funguje perfektně. Nedehtuje !!! Jediná věc co nesedí s H418 je výška kouřovodu. Musel jsem upravovat. Vrchní příruba sedí , ale spodní je cca o 5 mm výš. Musel jsem upravovat. Po nastavení teploty na 70 stupňů si krásně reguluje primární přísun vzduchu.
- Nižší spotřeba paliva , oproti Dakonu dor 20 KW teď mám 15 KW a díky lepší účinnosti spalování to na 14 radiátorů stačí.
- Chybí mi pohyblivý rošt při čištění je prachu v místnosti až dost ale i to pomalu vychytávám.
Můžu říct že ze začátku to byl boj 2 měsíce jsem si zvykal na úplně jiný způsob topení , chtěl jsem kotel vyhodit ale teď jsem spokojen. Komín mám cca 9m nerez160mm a stačí to.
Už jeden kotel máme,proto jsme si odbjednali druhý do půdního bytu.
ještě jej nemám připojený(až po topné sezoně)
- Topí, teolá voda
- Funguje k naší spokojenosti
- Nezabírá místo - je malý a kompaktní
Kvalitní zboží
možno připojit na stávající rozvody pomocí připojovací sady
Protherm Medvěd Condens 25 KKS 0010013665
Registrovaný uživatel
Přidáno: 30. listopadu 2020
(naposledy upraveno 19. ledna 2021)
- ŠPATNÝ ZÁRUČNÍ SERVIS
Obrovské problémy sehnat někoho z autorizovaných servisů na záruční opravu. Nikam se nedá dovolat, ani na linku 810 200 210. Servisáci jsou normální živnostníci, kteří mají své práce dost a na záruční servis Prothermu kašlou.
- zatím nepoužívám
dobry
- Nekupujte si tento kotel k akumulační nádrži! Má zcela nesmyslně omezenu výstupní teplotu na 80°C. Při PID regulaci dosáhnete výstupní teplotu cca 70°C, a to je žalostně málo.
úspora paliva
ekologické topení zplyňováním paliva
- Topi parádně na dřevo, absolutní spokojenost
- tento kotel vlastnime 7 let a jsme s nim velice spokojeni.Proto jsme si koupili jeste jeden do zasoby o tridu vysi.Vyvarujem se komplikacim pri budouci vymene noveho kotle.
- Výborná komunikace s techniky ze slokova. Doporučili nám výkon kotle a byli ochotní.
- Kotel funguje výborně.
- V ceně je vše pro instalaci a provoz a to i s mertikem.
- doufáme, že žádný nebude
Vybírali jsme kotel za starý viadrus. Dakon se již nevyrábí a kvůli spalování dřeva jsme chtěli plechový kotel - viadrus stejně končí taky,
Vybírali jsme mezi opop a slokovem. Topenáři nám řekli, že lidé jsou více spokojení se slokovem a mají s nimi lepší zkušenosti.
Kotel zatím funguje týden a je to pecka. Kotel má krásný tah, nedehetuje a dělá mě radost.
Velikost násypky a otvoru na přikládání jsou prostě neskutečné.
Opravdu vřele doporučuji.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »