Viadrus A3W STANDARD 22473

85 %

Popis produktu

Parametry produktu

Způsob vytápění
na tuhá paliva
Na pelety
ano
Emisní třída
5
Hmotnost
589 kg

Recenze

  • , zakoupeno v A koupelny A topení

    Doporučuje produkt

    100 %

    Zatím není připojen, ale po vizuální kontrole se mi líbí a jsem s nákupem spokojen.

  • , zakoupeno v A koupelny A topení

    Doporučuje produkt

    90 %

    Zatím používáme jen krátce, ale jsme velmi spokojení. Nezabírá moc místa.

Parametry produktu

Způsob vytápění
na tuhá paliva
Na pelety
ano
Emisní třída
5
Hmotnost
589 kg

Popis produktu

Viadrus A3W STANDARD na pelety a hnědé uhlí, zásobník 269 l, 22473.

Viadrus A3W STANDARD 7,5-25 kW je oceloplechový kotel kotel na tuhá paliva s automatickým podavačem paliva.

Kotel je vybaven řídící jednotkou Climatix ve verzi STANDARD, kterou je možné ovládat přes internet.

I díky vysoké účinnosti je kotel v 5. emisní třídě.

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

8zákazníků doporučuje produkt
2zákazníci nedoporučují produkt
85 %
průměr z 10 hodnocení
5
7 ×
4
1 ×
3
1 ×
2
1 ×
1
0 ×
  • , zakoupeno v A koupelny A topení

    Doporučuje produkt

    100 %

    Zatím není připojen, ale po vizuální kontrole se mi líbí a jsem s nákupem spokojen.

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • kotel A3W.s kotlem jsem velice spokojen.SUPER
  • , zakoupeno v A koupelny A topení

    Doporučuje produkt

    90 %

    Zatím používáme jen krátce, ale jsme velmi spokojení. Nezabírá moc místa.

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Topím již třetí sezónu a zatím ok a žádný problém kromě odlepení hořáku musel jsem znovu přilepit kamnářským tmelem
    • Větší spotřeba a každý týden čistit cca 10 minut

    Pokud má někdo problém s nastavením nebo nevíte jak se dostat a ovládat servisní menu které je pod heslem kontaktujte mě na email [email protected] a rád vám pomohu s nastavením jsem z Litoměřic ale už jsem radil i některým technikům kteří je uvádí do provozu měl jsem ho první namontován v ČR takže jsem se musel naučit vše sám

  • Nedoporučuje produkt

    40 %
    • Je to automat, nemusím k němu chodit každou hodinu
    • Přehledné ovládání
    • Chybí čistící branka za turbulátory
    • Při provozu běží při nízké teplotě (52-62) nastavit údajně nelze
    • Zaheslovany nastavení

    Funguje, ale po druhé bych si ho určitě nekoupil

  • Doporučuje produkt

    80 %
    • Kvalitní kotel , druhá sezona bez problémů , dobrý výkon a efektivní využití paliva (hnědé uhlí Ledvice ) - záleží na kvalitě dodávky (někdy více popela).
    • - horší směrování popele do popelníku - padá okolo do tělesa .

    Kotel super - topná sezóna 2017 - září - 2018 duben čištěn jednou měsíčně za chodu .Doporučuji do místa , kde je oddělená kotelna , největší prašnost - nakládání násypky .

  • Doporučuje produkt

    90 %
    • Snadné čištění.
    • Zpracování.
    • Spotřeba.
    • Chvíly trvalo, než se člověk žil s ovládáním.
  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Automat s velkou nasypkou doba koření při 22 radiatorech a ploše 200 metrů cca 3dny
    • Je potřeba každý týden vyčistil vrchní komory,trochu víc popela

    Kotel bych doporucil na dum s oddělenou kotelnou a uhlí v blízkosti přece jen chvilku trva než se velká nasypka náplní a čištění a popel dělá trochu nepořádek jinak ho cístim za provozu a kotel jede nonstop

  • Doporučuje produkt

    100 %
    • Funguje parádně, česká výroba, u automatu by neměla být ocel na obtíž

    Katel máme necelý měsíc, a nemůžeme si ho vynchválit.
    Zpracování vypadá kvalitně. O výdrži kotle se dá těžko spekulovat. Navíc nechápu recenze pána předemnou, když kotel ani nemá. (u automatických kotlů není takový rozdíl litina/ocel
    Řídící jednotka je totožná jako u BENEKOVU.

    Kotel doporučuji všem, kteří hledají českou značku a kotel na uhlí/pelety.

    (značka)

    Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Řídící jednotku Siemens Climatix používá více výrobců automatických kotlů, protože patří k nejspolehlivějším a nejosvědčenějším na trhu. Nicméně máme v nabídce i litinové automaty, dokonce jsme už zvládli i 5. emisní třídu v litinovém automatu, viz model VIADRUS A3C, který získal ocenění NEJLEPŠÍ KOTEL VELETRHU INFOTHERMA 2017 a je samozřejmě podporován i v rámci kotlíkových dotací.

  • Nedoporučuje produkt

    50 %
    • Ocelový kotel který vydrží nějaký rok a ještě za takový nehorázný peníze.

    V dnešní době bych si ocelový kotel nekoupil,protože kvalita oceli není moc dobrá jako dříve a ještě za takový peníze.Vydrží to 6-7 let a kotel je včudu.

    (značka)

    Dobrý den, kde berete tu nepravdivou informaci, že kvalita provedení kotle A3W je špatná? Jistě, všem doporučujeme přednostně kotle litinové, ale na přání zákazníků jsme do výroby zařadili i ocelový kotel. Nicméně není nijak ošizen na materiálu, má běžnou kotlářskou ocel, jakou používají všichni renomovaní výrobci.

{"Oblíbené kategorie":[["Fotopapíry","https://fotopapiry.heureka.cz/"],["Army a lovecké tašky","https://army-a-lovecke-tasky.heureka.cz/"],["Kancelářský nábytek","https://kancelarsky-nabytek.heureka.cz/"],["Alu kola","https://alu-kola.heureka.cz/"],["TV stolky","https://stolky-tv.heureka.cz/"],["Dámské 3/4 kalhoty","https://damske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/f:15663:515279/"],["Pěnové hračky do vody","https://vodni-hracky.heureka.cz/f:27875:1/"],["Natahovací mechanické budíky","https://budiky.heureka.cz/f:26546:1/"],["Víno Frankovka","https://vina.heureka.cz/f:13462:407720/"],["Telekonvertory Sigma","https://telekonvertory.heureka.cz/f:2995:447/"]],"Vybrané značky":[["Kotle Prosat","https://kotle.heureka.cz/f:9173:19508115/"],["Kotle Viaflames","https://kotle.heureka.cz/f:9173:42017425/"],["Kotle Stalmark","https://kotle.heureka.cz/f:9173:2218571/"],["Kotle Opop","https://kotle.heureka.cz/f:9173:85775/"],["Kotle Pereko","https://kotle.heureka.cz/f:9173:259787/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat lubrikační gel?","https://lubrikacni-gely.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-lubrikacni-gel/"],["Jak vybrat erekční kroužek či návlek na prst nebo penis?","https://pomucky-na-penis.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-erekcni-krouzek-ci-navlek-na-prst-nebo-penis/"],["Jak pracovat s gel laky?","https://gel-laky.heureka.cz/poradna/jak-pracovat-s-gel-laky/"]],"Vybrané produkty":[["Kilpi Dámské 17258083 khaki","https://damska-sportovni-tricka.heureka.cz/kilpi-damske-17258083-khaki/"],["Pirelli Scorpion Trail II 150/70 R17 69V","https://pneu-pro-motocykly.heureka.cz/pirelli-scorpion-trail-ii-150-70-r17-69v/"],["Tesori d'Oriente Byzantium koncentrovaný parfém na prádlo 250 ml","https://avivaze-prani.heureka.cz/tesori-d-oriente-byzantium-koncentrovany-parfem-na-pradlo-250-ml/"],["Pet's Dream Paper Pure 10 kg 20 l","https://podestylky-hlodavce.heureka.cz/pet-s-dream-paper-pure-10-kg-20-l/"],["Taf Toys Hrací deka pěnová Zahrada","https://hraci-podlozky.heureka.cz/taf-toys-hraci-deka-penova-zahrada/"],["Jansen Display Light Box Brightbox jednostranný Velikost: 1000 x 2000 mm","https://svetelne-ramy.heureka.cz/jansen-display-light-box-brightbox-jednostranny-velikost-1000-x-2000-mm/"],["esmara dámský top na kojení 2 kusy černá/bílá","https://tehotenska-moda.heureka.cz/esmara-damsky-top-na-kojeni-2-kusy-cerna-bila_2/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}