Nejnovější recenze ze sekce Kotle
funguje
Měla jsem značku Protherm už 22 let, proto jsem zvolila stejného výrobce, kvuli kvalitě. Produkt bych doporučila dalsim zájemcům.
- mám už 3 kotel vseOk.Doporucuji.
- Nic.
Ještě jsem zboží neobdržel.
- Doporučuji
• pohodlná obsluha
• úspora 25 000,- oproti plynu
• návratnost investice během 4.topné sezony
• čištění kotle během provozu
určitě doporučuji, topíme 3. sezonu, protopíme něco přes 18 000,- rošt se nám ještě nezasekl oproti jiným šnekovým kotlům, starám se o kotel každý 3 den, přiložit vysypat popel... jednou za 14dní ho vyčistím. vytápíme barák o výměře asi 180m2, teplá voda máme teplo. 22-23 stupňů. Od 22 hodiny do 5 hodiny je kotel v útlumu od 5 do 7 hodin nechám kotel pracovat. Velká spokojenost
- zatím nezapojeno
- P
Spolehlivost
- snadná montáž,příznivá cena
kvalitní výrobek
- Dobrý poměr kvalita/cena.
uvidíme po montáži
Kotel ještě nemáme namontovaný, ale měli jsme ten samý v nižší třídě a tento nový typ mají i známí. Dovolím si tvrdit, že je kotel spolehlivý a výkonný. Oceňuji výhodu, že při jeho výměně nemusím provádět žádné další úpravy v komínu ani na rozvodech. Prodejce Bona Milevsko jednal spolehlivě a i přesto, že dopravce kotel nedodal v pořádku, prodejce zajistil neprodleně výměnu kotle za nový.
Po rozbalení krabice byla přední část elektrokotle promackla a barva sloupla. Kdybych kotel nerozbalil až dva měsíce po koupi kdy děláme topení, a neobjednaval bych na dálku přes internetu, asi bych se i na kvůli reklamaci otočil. Na funkci to nemá vliv, ale nase*e to
Zatím nezapojen.
- dizajn a funkce